Let etter gullskatter med Gullbrev!

Hos Gullbrev kan du raskt og enkelt finne gullskatter allerede i dag. Gullskatten er at du til høy gullpris kan selge din gullgjenstand og dine gullsmykker som du ikke vil ha lengre. Du kan også finne gullskatten gjennom å selge ødelagt gull som du aldri kommer til å bruke mer. Start jakten på gullskatten allerede i dag!

Hos Gullbrev kan du starte ditt søk etter gullskatten allerede i dag når du fyller i skjemaet på hjemmesiden. Vi har høy sikkerhet og samarbeider med Posten/Bring for å kunne sikre din leverande så bra som mulig.

Gullbrev tar imot nesten all slags gull!

Det som er bra med at Gullbrev kjøper gull er at du kan finne gullskatter med nesten all slags gull. Vi tar imot ødelagt gull, gullarmbånd, gullklokker, tanngull, alt gull du kan tenke deg. Når du har fyllt i skjemaet for å selge gull til Gullbrev er det på tide å lete etter gullskatten! Gullbrev sender deg et Gullbrev til din folkeregistrerte adresse og en avtale som skal signeres av deg. Send tilbake signert avtale og send med det gullet du ønsker å selge. Når så Gullbrev mottar ditt gull, takserer vi det og smelter om gullet.

Gullbrev bryr seg om sine kunder og svarer mer enn gjerne på dine spørsmål og funderinger. Send oss en epost med dine spørsmål, eller ring Gullbrevs kundeservice om du lurer på noe som handler om for eksempel prisen på gull.

Selg ditt gull til Gullbrev og start jakten på gullskatter allerede i dag!