Slik fungerer Gullbrev

1. Bestill et kostnadsfritt Gullbrev

Fra nettsiden vår eller via kundeservice. Dersom vi mottar bestillingen din innen kl. 17:00, sender vi Gullbrevet til din oppgitte adresse allerede neste dag. Du binder deg ikke til noe.

2. Send gullet ditt til oss

Følg instruksjonene og send hele forsendelsen i den vedlagte konvolutten. Alle kostnader er forhåndsbetalt og ditt nærmeste postkontor kan du finne her.
Vi kan også hente ditt gullbrev gratis i din egen postkasse. Du registrerer da brevet ditt enkelt på postens hjemmeside: https://www.posten.no/sende/retur/retur-postkassen.

3. Gullbrevet ditt er forsikret

for opptil 10 000 kroner når brevet sendes inn via postombud. Du må kunne fremvise kvittering fra postkontoret. Dersom du mener at gullet ditt er verdt mer enn dette anbefaler vi å dele opp innholdet i flere Gullbrev.

For å kunne få erstatning må innleveringskvittering i original og innkjøpskvittering fremlegges. Om innkjøpskvittering mangler kommer vi til å utgå ut ifra fotografiene vi har mottatt av gjenstanden som har blitt sendt inn til oss i sammenheng med at brevet ble sendt.

Les mer om våre forsikringer under "spørsmål og svar".

4. Gullet ditt prisvurderes grundig

så snart Gullbrevet ditt er fremme og kvittert ut av oss. Med kvalifisert teknisk utstyr og kunnskap setter våre eksperter en prislapp på gullet ditt. Les mer om hvordan vi takserer ditt gull.

5. 24 timer senere har du pengene dine

Når du først har blitt informert om gullprisen din per e-post, er det 24 timer til du har pengene dine. Du kan velge om du vil ha pengene rett inn på konto, eller om du ønsker en utbetalingsgiro.

Dette får du hjem i postkassen

Etter bestillingen

Når du har bestilt et Gullbrev (på nett eller via kundeservice) innen kl 17.00, blir det sendt til deg allerede neste arbeidsdag.

Her får du informasjon om hva Gullbrevet inneholder:

Enkle instruksjoner

Du finner enkle og tydelige instruksjoner som beskriver alt du trenger å gjøre. Instruksjonene er de samme som på denne siden.

Sikkerhetsposen

I denne spesiallagde sikkerhetsposen legger du gullet du vil selge. Posen tilsluttes ved hjelp av den blå sikkerhetsteipen. Kvitteringen (strekkoden) river du av og beholder.

Tips - På selve posen vil du finne instruksjoner på hvordan du tilslutter posen med den blå teipen.

Signer avtalen

Avtaledelen er en bekreftelse på at vi får kjøpet gullet ditt, samt at det tilhører deg. I avtalen gir du oss rett til å smelte ned og selge gullet videre etter 30 dager.

Avtalen skal ikke legges i sikkerhetsposen, men i konvolutten under.

Trygt & forsikret

Du sender konvolutten med sikkerhetsposen og den signerte avtalen fra ditt nærmeste postkontor. Alle kostnader er forhåndsbetalte når du velger å selge ditt gull til oss.

Ta vare på kvitteringen du får på postkontoret! Dette er ditt bevis på at gullet ditt er forsikret for opptil 10 000 kroner.

Du kan lese mer om Gullbrev sin forsikring i våre vilkår.

Vi kvitterer ut ditt gull

Vi kvitterer ut din forsendelse slik at du kan kjenne deg trygg på at vi har mottatt det vi skal fra Posten. Deretter starter vurderingen. Se "Slik takseres gullet" om du er interessert i å lese om hvordan det fungerer.

Bestill innen:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så sender vi ditt Gullbrev idag.

 • Penger 24t etter verdivurdering

 • 14 dagers returrett

 • Best i kategorien på Trustpilot

 • Gratis frakt og forsikring inkludert

Dagens høyeste gullpriser

Totalt for 24 karat

 • 8k
 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 22k
 • 24k
 • 1g

Les mer om våre gullpriser her

Bestill et gullbrev