En av Norges høyeste Gullpris...

Vi kjøper gull via internett til en ekstra høy Gullpris. Grunnen til at vi kan gi deg en så høy gull pris er fordi vi ikke har dyre gullbutikker rundt i landet. Istedet fokuserer vi på å være så kostnadseffektive vi bare kan, alt for å kunne gi deg høyest mulig Gullpriser når du ønsker å selge gull. Våre marginaler går altså til å presse gullprisene og ikke til kostbare inredninger på fine adresser.

Sjekk alltid med kundene

Useriøse aktører finner man i alle bransjer, og Gullbransjen er ingen untak. Til og med noen av de mest velkjente aktørene benytter seg av metoder som vi er meget kritiske til. Les derfor alltid kommentarer fra kunder i ulike forum på nettet før du bestemmer deg. Det finnes mange selskap som lokker med ekstremt høye priser, men når du leser det som står med liten skrift i deres vilkår så vil du aldri finne på å la disse gullpriser bli din pris.

Sammenlign Gullpris

Vår pris gull tåler å sammenlignes med andre! Gullprisen er heller ikke det eneste du bør sammenligne. Det finnes dessverre en del gullkjøpere som lover deg skyhøye priser, ofte over verdensmarkedets pris på gull. Dette er såkallte lurepriser, de vil at du skal selge ditt gull til dem. Når du vel får betalt innser du problemet. For vekten på gull stemmer ikke, og allerede der taper du store pengebeløp fordi hvert gram gull er verd hundrelapper. Når disse selskapene reklamerer med noen kroner høyere gullpriser, og trikser med vekten på ditt gull blir det en dårlig handel for deg. Hvordan skal man vite at man har kommet til rett gullkjøper, da? Jo, man leser kundekommentarer og erfaringer på nettet! Da vil du med en gang se hvilke aktører som gir deg en seriøs gullpris, og hvem som bevisst prøver å lure deg.

Trygt og sikker Gullpris hos Gullbrev

Verdenmarkedets gullpris endrer seg hundre ganger pr dag. Vi er 30 ansatte og holder øye med gullprisen hele døgnet. Dette gjør at du får en trygg og sikker Gullpris hos Gullbrev uansett når du bestiller hjem et Gullbrev når du vil at vi skal kjøpe gull. Våre gullvekter kontrolleres jevnlig og de er godkjente for veiing av gull, noe som gjør at din gullpris er basert på rett gullvekt!

Det er forskjell på Gullprisen

Vi gir deg en ny, enklere og smidigere måte å selge gull på. Før fikk man gå rundt til ulike gullsmeder og gullbutikker for å finne høyeste gullpris, og dessverre var det også den gangen mange som fusket med gullvektene. Nå til dags finner du de høyeste gullpriser ved å lete litt rundt på nettet og sammenligne ulike aktører med gull kjøpes på sine sider. Gullbrev er en av de største og mest seriøse aktørene på markedet, og vi gir deg veldig høy Gullpris. I tillegg gir vi deg trygghet gjennom vår forsikring som gjelder for gull opptil 100 000 kroner.

Gullprisen bestemmes av verdensmarkedets priser

Prisen på gull varierer fra dag til dag og styres av verdenmarkedets handel med gull. Under de seneste årene har Gullprisene økt voldsomt og Gull priser er fremdeles veldig høy. Det finnes mange bra sider på internett som sammenligner gullpriser, og der kan du også se at vi gir deg høye priser. Glem ikke at det er den dagen ditt gull takseres som bestemmer din gullpris. Gullbrev utgår fra verdenmarkedets gullpris og oppdaterer prisene flere ganger om dagen. Den pris gull du får er den som var aktuell på morgenen den dagen vi takserer ditt gull. Dette gjør vi for at alle kunder som har solgt gull til oss skal få samme pris uansett hvilken plass i køen de har den dagen.

For at vi skal kunne gi våre kunder de beste gull priser, er hele prosessen helt uten unødvendige ledd og mellommenn. Slik sparer vi penger og kan tilby våre kunder bra priser på gull.  Alt det gull som Gullbrev kjøper behandles med forsiktighet og er forsikret gjennom hele prosessen.

Bestill ditt Gullbrev i dag for å sikre deg en bra Gullpris

Bestill ditt Gullbrev i dag. Selg ditt gull til oss å få et høyt gullpris. Fyll i skjemaet her på vår hjemmeside, så sender vi deg et Gullbrev med instruksjoner og en kontrakt. Les mer på "slik fungerer det". Når vi har mottatt ditt gull takseres det med en gang og vi sender deg en utbetalingsblankett eller overfører pengene til din konto. Det er viktig for oss at prosessen går raskt og smidig, derfor samarbeider vi med Posten/Bring. Gullbrev forsikrer alle forsendelser opptil 10 000 kr. Bestill ditt Gullbrev allerede i dag og få et av markedets beste Gullpriser! Våre erfrane taksører gir deg rett pris, les gjerne mer om hvordan vi takserer ditt gull.

Har du noen spørsmål?

kundeservice@gullbrev.no

21 60 00 23

Trygt og Sikkert

 • Forsikret for inntil 10 000 Kr
 
 • Samarbeid med Bring - Velg mellom postkontor eller henting
 
 • Over 100 000 fornøyde kunder
 
 • Betaling innen 24 timer

Bestill innen:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så sender vi ditt Gullbrev idag.

 • Penger 24t etter verdivurdering

 • 14 dagers returrett

 • Best i kategorien på Trustpilot

 • Gratis frakt/henting og forsikring inkludert

Dagens høyeste gullpriser

Totalt for 24 karat

 • 8k
 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 22k
 • 24k
 • 1g

Les mer om våre gullpriser her

Bestil et gullbrev