En av Norges høyeste gullpriser

Vi kjøper gull over nett til ekstra høye gullpriser. Grunnen til at vi kan tilby slike gullpriser er at vi ikke opererer med dyre fysiske butikker. Vi fokuserer på å være så kostnadseffektive som mulig, slik at du kan få den beste mulige gullprisen. Vi prioriterer altså å kunne tilby kundene gode gullpriser overfor overdådige butikklokaler.

Sjekk alltid med kundene

Det finnes useriøse aktører i alle bransjer, og gullbransjen er dessverre intet unntak. Flere av de mest velkjente aktørene benytter seg av metoder som vi er svært kritiske til. Vi anbefaler derfor alltid at du leser kommentarer fra kunder i ulike forum på nettet før du bestemmer deg. Det finnes flere selskaper som lokker med ekstremt høye gullpriser, men dersom du leser det som står med liten skrift, vil dette høyst sannsynlig ikke være så attraktivt allikevel.

Sammenlikn Gullpriser

Vi kan gjerne sammenlikne våre gullpriser med andre aktører! Gullpriser er dessuten ikke det eneste du burde sammenlikne. Det har seg dessverre slik at flere gullkjøpere lover deg skyhøye priser, da ofte høyere enn det verdensprisen på gull er. Vi ser på dette som såkalte «lurepriser», da de gjør alt for å få deg til å selge gullet til dem. Det er først når du mottar utbetalingen at du forstår problemet. I flere tilfeller stemmer plutselig ikke vekten på ditt gull, og da hvert gram er verdt flere hundre kroner, vil du tape mye penger på å selge til en slik aktør. Hvordan kan du som kunde unngå slike hendelser? Jo, du kan lese kundekommentarer og erfaringer på internett! Du vil da enkelt forstå hvilke aktører som er seriøse, og hvilke en kanskje burde holde seg unna.

Trygg og sikker gullpris hos Gullbrev

Verdensprisen på gull endrer seg utallige ganger daglig. Vi i Gullbrev er over 30 ansatte, og klarer dermed enkelt å holde kontroll på gullprisen døgnet rundt. Dette gjør at du som kunde alltid får en trygg og sikker gullpris når du selger ditt gull til oss. Våre gullvekter er godkjent av justervesenet, og kontrolleres jevnlig. Dette gjør at din gullpris alltid vil baseres på riktig vekt!

Det er forskjell på Gullprisen

Vi tilbyr en ny, enkel og sikker metode for deg å selge gullet ditt på. I dag finner du de høyeste gullprisene ved å sammenlikne ulike aktører på nettet. Gullbrev er en av de største og mest seriøse aktørene på markedet, og vi tilbyr våre kunder en svært god gullpris. Vi tilbyr også våre kunder sikkerhet gjennom vår forsikring, som gjelder for gull med en verdi på inntil 10 000 kroner.

Gullprisen bestemmes av verdensmarkedet

Prisen på gull varierer fra dag til dag og styres av verdensmarkedets handel av gull. I løpet av de siste 5 årene har gullprisen steget kraftig, og gullprisen er fremdeles veldig høy. Det finnes flere gode nettsider som sammenlikner gullpriser, og der vil du kunne se at vi kontinuerlig tilbyr gode gullpriser. Husk at den gullprisen du mottar bestemmes den dagen ditt gull takseres. Gullbrev sin priskalkulator samhandler med verdensprisen for gull, og oppdateres flere ganger daglig. Den prisen vi setter på ditt gull er den gullprisen som var gjeldende på morgenen den dagen gullet takseres. Dette er for at alle kundene som får taksert gullet sitt denne dagen, skal få samme pris.

For å kunne tilby våre kunder den beste mulige gullprisen har vi ingen unødvendige ledd eller mellommenn. Slik sparer vi penger, og kan dermed tilby deg som kunde enda bedre priser. Gullet som kjøpes av Gullbrev behandles med forsiktighet og er forsikret gjennom hele prosessen.

Bestill ditt Gullbrev i dag for å sikre deg en god gullpris!

Bestill ditt Gullbrev og få en av markedets beste priser. Fyll ut skjemaet på vår hjemmeside, så sender vi deg snarest et gratis og helt uforpliktende gullbrev. I gullbrevet finner du instruksjoner og en kontrakt. Du kan lese mer under «Slik fungerer det» på nettsiden vår. Når vi har mottatt gullet ditt vil det takseres, og innen 24 timer vil vi overføre pengene til din konto. Vi samarbeider tett med Posten/Bring, slik at hele prosessen skal være rask og trygg. Gullbrev sine forsendelser er i tillegg forsikret for opptil 10 000 kroner. Bestill ditt gullbrev i dag!

Har du noen spørsmål?

kundeservice@gullbrev.no

21 60 00 23

Trygt og Sikkert

 • Forsikret for inntil 10 000 Kr
 
 • Samarbeid med Bring
 
 • Over 100 000 fornøyde kunder
 
 • Betaling innen 24 timer

Bestill innen:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så sender vi ditt Gullbrev idag.

 • Penger 24t etter verdivurdering

 • 14 dagers returrett

 • Best i kategorien på Trustpilot

 • Gratis frakt og forsikring inkludert

Dagens høyeste gullpriser

Totalt for 24 karat

 • 8k
 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 22k
 • 24k
 • 1g

Les mer om våre gullpriser her

Bestill et gullbrev