Vi kjøper gull til rett pris på rett måte

Med et marked som har eksplodert av selskap som roper vi "kjøper gull" i kor har du en mengde valg du skal ta. Hvem betaler mest? Hvor kjenner du deg mest trygg? Hvor får jeg pengene fortest ved når noen skal kjøpe gull? Vi på Gullbrev legger ned masse energi på å skape de beste vilkårene for våre kunder innom akkurat disse områdene, og vi kan med stor glede fortelle deg at du allerede har funnet et av de beste alternativene. Gullbrev kjøper gull til både rett pris og på rett måte.

Vi kjøper gull til kampanjepris

VI har alltid kampanjepris, basert på den ferskeste gullkursen når vi kjøper gull. Det lønner seg for deg som er rask – du får en bra gullpris, pluss at du raskt har dine penger. Dette må du gjøre for å ta del av vår kampanjepris: Bestill et gratis Gullbrev her på vår hjemmeside eller ring vår kundeservice. Vanligvis har du Gullbrevet allerede dagen etter din bestilling. Legg gullet du ønsker å selge i den medfølgende sikkerhetsposen, følg de nødvendige instruksjonene, og send konvolutten tilbake til oss i retur. Men en gang vi har taksert ditt gull sender vi deg vår pris på epost, og til slutt overfører vi dine penger allerede innen 24 timer. Raskt, enkelt og trygt er stikkord når vi kjøper gull.

Vi setter sikkerhet i høysetet når vi kjøper gull

Vi tilbyr deg en av de sikreste måtene å håndtere verdipost på når vi skal kjøpe gull. Gullbrevet er en forsikret konvolutt med en tilhørende sikkerhetspose der du plaserer det gullet du ønsker å selge gull. For at sikkerheten skal kjennes komplett for deg når vi kjøper gull har vi et samarbeid med Posten/Bring som gjør at din forsendelse er forsikret opp til kroner 10 000 av oss. Spare kvitteringen du får på Posten når du sender ditt Gullbrev. Når vi kjøper gull til en verdi av mer enn 10 000 kroner av en og samme person rekommenderer vi kunden å dele opp gullet i flere Gullbrev istedet for å sende alt i en konvolutt.

Før vi skal kjøpe gull kontrolleres gullets karat

Før vi kjøper gull har vi gjort en veldig nøye taksering. Med en gang ditt Gullbrev har kommet til oss så bretter våre taksører opp ermene og setter i gang. Med blandt annet magneter, skrapetester og kongevann kontrollerer de først hvor rent gullet er og ut ifra det finner gullets karat som kan være 14, 18, 20 eller 24. Dette er det første steget vi tar når vi det blir kjøp gull.

Så veier vi gullet

Steg nummer to i vår takseringen når vi kjøper gull er veiing av gullet.Det gøres på spesiallagde og finkalibrerte vekter som garanterer at vi betalerer nøyaktig den sum penger som ditt gull er verdt når vi kjøper gull. Våre vekter gjennomgår jevnlige kontroller av en nøytral instans, Justervesnet. Når våre taksører er har definert karat og vekt på gullet så avstemmes dette opp mot den aktuelle gullprisen for øyeblikket. TIl slutt tilbyr vi deg markedets kanskje beste gullpris når vi kjøper gull og du kanskje skal selge gullsmykker.  Det kan være bra å vite at vi plukker bort alt som ikke er gull når vi veier gullet. Når vi kjøper gull veier vi altså ikke for eksempel perler eller stener.

Raskt betalt når vi kjøper gull

Prisen vi ønsker å gi deg når vi kjøper gull sender vi på epost til deg. Og innen 24 timer etter at vi har mottatt ditt gull har du dine penger. Når vi kjøper gull overfører vi pengene direkte til din bankkonto. Vil du heller ha et utbetalingskort er det ingen problem, det ordner vi når vi kjøper ditt gull.

Gullbrev kan som oftest gi deg et bedre pristilbud når vi kjøper gull enn hva våre konkurrenter kan. Det er fordi vi er en av de største gullkjøpere i Skandinavia på det private markedet, og at vår virksomhet er nettbasert. Dette betyr at vi ikke har store utgifter som butikklokaler. Men den største grunnen til at vi har over 100 000 fornøyde kunder er såklart helheten i det vi tilbyr når vi kjøper gull: Bra pris, trygg håndtering og rask betaling.

Gullbrev kjøper gull til høyt pris!

Gull kjøpes og pengene for det gullet vi kjøper har du innen 24 timer etter at vi har taksert ditt gull. Alt gull vi kjøper er forsikret. Gullet sendes til oss i et konvolutt og er i tillegg forsikret for opp til 10 000 kroner. Har du gull som er verd mer enn det kan du alltid bestille hjem flere Gullbrev.

Vi kjøper gull med fornøyd kunde-garanti. Det betyr at når vi kjøper gull så er det viktig for oss at du er fornøyd, og at om du ikke skulle være det sender vi ditt gull tilbake til deg uten problem!

Vårt mål når vi kjøper ditt gull

Gullbrevs ambisjon er at når vi kjøper gull så skal våre kunder være så fornøyde med oss at vi rekommanderes til venner og bekjente. Dette er veldig viktig for oss, og vi hadde gjerne ønsket at det var flere selskap som tenkte som oss! Om våre kunder ikke anbefaler oss til andre så har vi ikke gjort vår jobb, og vi er stadig vekk på leting etter nye måter å bli enda litt bedre på!

Når vi kjøper gull kan du som vil selge gull følge ele salgsprosessen. Dette gjør du på "Mine Sider" som du finner i hovedmenyen. Innloggingsdetaljene får du via epost når du bestiller ditt Gullbrev.

Vi gjør alt for at du skal kjenne at ditt gull er i trygge hender, og at du skal føle at det er sikkert og trygt å lag Gullbrev kjøpe gull på nettet.

Har du noen spørsmål?

kundeservice@gullbrev.no

21 60 00 23

Trygt og Sikkert

 • Forsikret for inntil 10 000 Kr
 
 • Samarbeid med Bring
 
 • Over 100 000 fornøyde kunder
 
 • Betaling innen 24 timer

Bestill innen:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så sender vi ditt Gullbrev idag.

 • Penger 24t etter verdivurdering

 • 14 dagers returrett

 • Best i kategorien på Trustpilot

 • Gratis frakt og forsikring inkludert

Dagens høyeste gullpriser

Totalt for 24 karat

 • 8k
 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 22k
 • 24k
 • 1g

Les mer om våre gullpriser her

Bestill et gullbrev