Selge gull Bergen

Gjennom tjenestene våre kan du selge gull i Bergen til Gullbrev til et av markedets beste gullpriser. Mange kunder har allerede innsett hvor enkelt og lønnsomt det er å selge gull i Bergen til oss, og også gull Oslo er en attraktiv gullby.

Det har aldri vært lettere å selge gull, det eneste du trenger å gjøre er å søke om et Gullbrev. Deretter vil du motta instruksjoner der du får vite hvordan du skal gå videre for å selge gull i Bergen. Du vil også motta en sikkerhetspose, der du legger det gullet du ønsker å selge, en avtale og et rekommandert brev. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut og skrive under avtalen og sende den tilbake til Gullbrev sammen med ditt gull i sikkerhetsposen, i det rekommanderte brevet.

Både å søke om og det å selge gull i Bergen til Gullbrev er helt gratis!

Fordi Gullbrev kun arbeider webbasert og ikke har noen dyre butikkslokaler kan vi tilby deg meget gode priser for ditt gull. Gullbrev har fokus på å betale sine kunder så mye som mulig per gram innkjøpt gull i Bergen, også blandt gullsmed i Oslo ligger vi høyt i pris!

Kjenn deg trygg når du velger å selge gull i Bergen!

Gjennom vårt samarbeid med Posten kan vi tilby trygge leveranser som alltid er forsikret. Vi benytter oss kun av rekommanderte brev ved forsendelser. Uansett hvor du bor kan du følge hele prosessen når du selger gull i Bergen. Dette gjør du ved å logge inn på ”mine sider”, hvor du kan se akkurat hvor ditt gull befinner seg. Og leter du gullsmed Oslo kan det lønne seg å velge Gullbrev.

Det er trygt og effektivt å selge gull i Bergen til oss!